Med en drottning i djupa fjordar

Queen Mary 2 i Norge. Foto: pressbild, Cunard.

Nu var det ett bra tag sedan vi på Seafun var ute och kryssade. I somras reste vi visserligen mycket, även till havs, men då bara kortare turer med Tallink Silja och Stena Line. Det ska jag berätta mer om och låta er få ta del av våra bästa tips men nu härnäst står en kryssning längs Norges fjordar på agendan!

Med nyrenoverade Queen Mary 2

Det blir vår första med denna destination och vi ser väldigt mycket fram emot det. Särskilt som vi kommer att färdas med Cunards tjusiga fartyg Queen Mary 2. Vanligtvis går hon över Atlanten mellan Southampton och New York men då och då gör hon även ”vanliga” kryssningar, inte minst för personalens skull har jag fått veta då det blir kämpigt med den ständiga tidsomställningen för dem.

Tjusigt fartyg och vackra vyer

Fartyget renoverades för inte så länge sedan så vi ser fram emot att spana in den vackra interiören lika mycket som exteriören (fjordarna och den norska naturen)! Ombord kommer vi att njuta av god mat och dryck, det finns både champagne- och chokladbar, flera restauranger, en mycket elegant daglig afternoon tea samt balkvällar ett par gånger under kryssningen.

Är det någon mer som ska ut och kryssa snart och i så fall vart?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier