Queen Mary 2 får uppgraderad buffé

CC4904 KINGS COURT HERO IMAGE 1024x403pix-OPTIMISED

Vi har tidigare skrivit om Cunards planer på att renovera sitt flaggskepp Queen Mary 2. Arbetet med att modernisera och förhöja upplevelsen för passagerarna kommer att påbörjas i maj för att stå klart den 21 juni 2016.

_MG_9103_1
Så här ser det ut nu. Foto: K. Scheiderbauer.

Nyligen släpptes mer information om hur man har tänkt att göra om buffétrestaurangen King’s Court. Bland annat ska hela upplägget för buffén förändras och centraliseras, samt att själva serveringsområdet ska bli mer öppet.

Här ska gästerna kunna njuta av en avslappnad och informell måltidsupplevelse såväl dag som kväll. Köket och maten kommer att bestå av såväl italienska, indiska, asiatiska som texmex-rätter som kommer att ha ett roterande schema för maximal variation.

Presentationen kommer också att förbättras och bli mer modern med flexibla diskar och matlagningsdemonstrationer. För ett visuellt intryck, klicka på filmen nedan:

Musiken i filmen ovan får mig att tänka på en av mina favoritserier; Downton Abbey. Det brittiska, vackra miljöer och möjligheten att klä sig i vackra klänningar har de då gemensamt i alla fall – fartyget och serien! 🙂

IMG_5870_1
Läcker förrätt. Foto: K. Scheiderbauer.

När det gäller våra besök i King’s Court var vi mycket nöjda redan då vi var ombord. Maten var vällagad, rätterna läckra och de höll hög kvalitet. Till frukost fanns en särskild hälsohörna där man kunde beställa färskpressade juicer utan extra kostnad (något så gott som alla, utom all inclusive-rederierna, annars tar extra för).

Även den middag vi testade att äta på King’s Court var vi mer än nöjda med såväl mat som service.

Vi ser fram emot att testa ”nya King’s Court” vid tillfälle!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier