Muminkalas ombord på Silja Symphony – alla är bjudna!

image3_low2

Den första maj håller Silja Line öppet hus och bjuder in till Muminkalas ombord på Silja Symphony. Mellan 11.30-14.30 öppnar de upp fartyget för alla som är intresserade av att besöka och se det delvis nyrenoverade Helsingfors-fartyget plus att det kommer att finnas finfina kryssningserbjudanden i terminalen.

Endast denna dag säljer Silja Line kryssningar till specialpriser medan den ombord kommer att bjudas på tårta med saft eller kaffe, Mumindans och uppträdanden på scen.  Innan, under och efter evenemanget kommer även ett flertal tävlingar att äga rum så den som har tur (eller är skicklig!) kan gå hem med en extra vinst i bagaget!

Vi var faktiskt på just detta event förra året och jagade runt fartyget som tokar efter ett gömt mumintroll. Ledtrådar lades upp med jämna mellanrum på Facebook och sedan var det bara att leta. Den som hittade  trollet vann priser, tyvärr minns jag inte vad. Vi låg retsamt nog hela tiden steget efter en annan ytterst aktiv familj så vi vann inget, men kul hade vi! 🙂

Allting är kostnadsfritt och fartyget ligger i hamn hela dagen under den tid då evenemangets pågår.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier