Så är nya, galna nöjesupplevelsen på Cinderella

I fredags klev jag ombord på Cinderella för att spana in det nya underhållningskonceptet från Viking Line; The Coco Loco Experience. Jag blev rättad när jag kallade det show – nä, en upplevelse är det – som ”händer” i nattklubben Etage på fredags- och lördagskvällar under våren.

Premiären var för en dryg månad sedan så några ursäkter för att det inte skulle satt sig än fanns inte, och det behövdes inte heller. Artisterna var trygga i det dem framförde det märktes, och hade kul…sådant är viktigt för då brukar det smitta av sig på publiken.

Lämnade skaldjuren – för E-type

Ja, Coco Loco-upplevelsen ”händer” alltså vid flera tillfällen under kvällen. Jag sprang faktiskt ifrån min middag i Seaview för att hinna se slutet på första delen för att få så många intryck av det som möjligt.

Just när jag kom in dånade en E-type-låt och en av artisterna (som hade långt hår precis som E-type) körde headbanging och snurrade huvudet så jag nästan var rädd att det skulle trilla av! Skämt åsido, vad jag menar är att de verkligen gav järnet där på scenen, och detta var alltså bara början…

Tillbaka för att avsluta skaldjursplatån i Seaview (Har ni ätit den? Läs min recension av den här.) och hinna med lite sött från Cinderellas kända dessertbord. Sedan bar det av tillbaka in i Etage för att se resten av The Coco Loco Experience.

Glitter, rök, laser – och toapapper

Ska man försöka sig på att sammanfatta det hela så kan det beskrivas som en mix av olika låtar och framträdanden som flöt i varandra. Allt hände både på scen, i en korg ovanför publiken, på VIP-balkongen och i en trapets ovanför dansgolvet.

Klädbytena var många och över publiken flög såväl glitter, rök, ballonger och toapapper (!). Det sistnämnda stod en läskig clown för, som tagen ur en skräckfilm eller Halloween-spektakel.

Annars var de mest söta, eller ska jag kanske säga snygga, de som framträdde. Det är visserligen ingen bedrift i sig, men att hitta artister som både kan sjunga, dansa, göra akrobatiska luftkonster, ha bra publikkontakt plus är trevliga att titta på, det är nog inte lika lätt.

På slutet hällde killarna på scenen mousserande vin direkt ur flaskan i munnen på alla i publiken som kom fram. Guldflaskan skvallrade om att det nog var Bottega Gold som det bjöds på, och även om det nog inte kom så mycket (flaskan hade en sådan där smal pip längst fram) så var det flera som girigt gapade…

Spretande happening

Så, vad tyckte jag då om The Coco Loco Experience? Vissa saker kändes lite fånigt, som killarnas ganstarap-stil plus figuren med papplåda på huvudet (som jag antar skulle få honom att likna en robot…eller så var det en flirt med artisten Marshmello). Han trillade bakåt på rumpan och uppförde sig mer clownigt än clownen.

Däremot gillade jag de gymnastiska trapetsnumren och laserljuset som hela tiden bytte form och färg över alltihop, och jag gör tummen upp för att Viking Line försöker testa nya grepp på sin underhållning.

Plus också för bra sång och att de verkligen höll igång, men kanske det skulle varit tajtare, ännu vildare eller kanske hade det helt enkelt fungerar bättre med ett par drinkar i blodomloppet…! 😉

Mitt råd är; släpp loss, se det som en kul grej och beställ en drink till i baren. The Coco Loco Experience är helt klart lite ”loco” (galet) – men definitivt underhållande!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier