Premiär av Grease, Siljas nya musikalsatsning!

_MG_2523_1

”Grattis!” sa kvinnan i personalen som visade oss till vårt bord i nattklubben Atlantis på Silja Symphony, ”ni har fått det bästa bordet!”.

Jag tror henne, vi satt allra längst framme vid scenen, vid ett bord för fyra som var ommålat rosarutigt med texten ”Grease” på i svart, i stil med en amerikansk diner. 🙂

När champagnen var uppkorkad, tapasen provsmakad samt hörselkåporna påsatta på familjens yngsta testare (nu 3 månader!) satte showen igång.

Ni vet ibland kan ju mindre produktioner bli sådär lite småpiniga så att man sitter och skruvar på sig och ler lite snett, men inte här. Det var färgglatt, bra musik, lagom högt ljud och riktigt duktiga artister!

_MG_2535_1
”Rizzo”, vår favorit!

Vi tyckte alla (och vi har sett en hel del på olika kryssningsfartyg världen över…) att betyget blev en bra bit över godkänt, det var tummen upp utan tvekan!

Artisterna (alla britter) sjöng mycket bra, inlevelsefullt och rent, och var härliga att se på och duktiga. Vår favorit var tjejen som spelade Rizzo men alla var superduktiga.

Den enda jag log lite åt var killen som spelade Danny (huvudpersonen som görs av John Travolta i filmen); han sjöng suveränt men rörde sig väldigt stelt, det var klart att dans inte var hans styrka! Det gjorde dock inget då allt annat vägde upp 🙂 .

Innan vi kom ombord trodde jag att musikalbiljetterna kostade då jag hade läst att man behövde boka biljett, men ombord visade det sig att det var helt gratis, man behövde bara boka plats just för att det skulle bli lite ordning och inte kaos när alla skulle ta plats och sätta sig. Ville man dricka eller äta något till kostade det förstås extra men annars var själva musikalen som sagt gratis.

Sammantaget var det en bra show, underhållande och passande för hela familjen!

förvandlingen
Artisterna som gjorde Danny och Sandy, inte helt olika Travolta och Newton-John!

2 kommentarer på “Premiär av Grease, Siljas nya musikalsatsning!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier