Silja Serenade först med nya doften Dolce

_MG_4874_1

Tallink Silja är största rederi i världen när det gäller taxfree-försäljning ombord. I nya Taxfree Superstore på Silja Serenade har ytan fördubblats. Nu ska Helsingfors-fartygen bli Östersjöns mesta och bästa shoppinggalleria.

I Taxfree Superstore har varje märke sin yta med sitt ställ. Mitt bland parfymerna hittade jag Dolce & Gabbanas nya damparfym Dolce. Silja Serenade var först i Norden med doften som i sin hjärtnot har vit amaryllis från Sydafrika. Det är första gången blomman använts i en parfym och jag kan försäkra att den doftar lika romantiskt och blommigt som det låter!

Alldeles intill finns också flera hyllor med Victorias Secrets kropps- och hudvårdsprodukter, som enligt butikspersonalen är ett mycket uppskattat nytt inslag hos gästerna.

– När passagerarna ser att vi har Victorias Secrets produkter ringer de sina vänner och tar beställningar, alla är som tokiga efter det eftersom det finns på så få ställen. Vi har dessutom största sortimentet här i Norden, berättar en dam som jobbar i butiken.

_MG_4871_1

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier