Chocoholics får egen kväll hos NCL

Norwegian Cruise Line har ett ambitiöst program som de kallar NEXT där de satsar på att förhöja och bredda matupplevelsen för sina gäster. Satsningen innebär bland annat fler rätter att välja på, mer flexibilitet för gästerna när de ska boka bord och särskilda temakvällar där den som är dedikerad alla chocoholics spås bli den mest populära.

De nya menyerna kommer att vara tillgängliga för alla i de huvudrestauranger som ingår i kryssningen och erbjuda ett större urval av såväl traditionella favoriträtter och moderna varianter, såsom mojito räkceviche och pilgrimsmusslor med fänkålspurée. Lunchmenyerna för de restauranger där alla kryssningsgäster äter fritt förnyas också.

De nya menyerna kommer även att följa den geografiska rutten och därför variera mellan fartygen och förändras varje kväll. Urvalet kommer att innefatta förrätter, klassiska ratter, varmrätter, kockens signaturrätt och efterrätt vilket kan innebära upp emot 12 förrätter och 15 varmrätter att välja på under varje kryssning.

Under fartygens särskilda chokladkväll kommer upp till sju olika chokladbaserade desserter att erbjudas i varje restaurang. Då kommer gästerna att lockas av allt från varma chokladbakelser till skapelser med Nutella och vit chokladmousse med jordgubbar.

– Maten är en väsentlig del av en kryssning och en upplevelse som våra gäster ser fram emot, säger Kevin Sheehan, Norwegian Cruise Lines VD. Vi vill vara säkra på att vi överträffar våra gästers förväntningar även i de restauranger som ingår i kryssningen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier