ae52f497a46b218a_org

Mellan den 1 april–31 maj 2015 kommer det vara möjligt att få uppleva de två West End – musikalerna FAME och Saturday Night Fever ombord på Silja Line. Artisterna är hämtade direkt från London och båda musikalerna är originalproduktioner som produceras av John Thompson från prisbelönta brittiska TSE Productions.

– Det är första gången en äkta London West End–musikal sätts upp och visas på Östersjön. Att det dessutom är två världskända musikaler som spelas under samma period gör detta ännu mer unikt. Vi är oerhört stolta att kunna erbjuda den här typen av underhållning i världsklass ombord och tror oss nå en helt ny målgrupp i och med detta, säger Vala Esfahanian, Entertainment & Onboard Experience Manager på Tallink Silja.

Repetitionerna inför de två musikalerna pågår för fullt just nu i London. Den omfattande castingingen påbörjades redan under våren 2014 och totalt sökte över 4000 personer för att få någon av de åtråvärda rollerna.

Att sätta upp en musikal på en scen i West End har gjorts under många år. Nu står man inför nya utmaningar och andra förutsättningar att göra detta ombord på Silja Line.

– Det ska bli spännande att få göra FAME och Saturday Night Fever ombord. Det är första gången jag producerar musikaler på ett fartyg och det blir en rolig utmaning. Jag har valt ut de absolut bästa av alla personer som sökte. Det räcker inte att bara vara professionell dansare, man måste passa in i gruppen och ha den rätta känslan, säger John Thompson, producent på TSE Productions.

FAME och Saturday Night Fever har premiär den 1 april 2015 och visas två gånger varje kväll fram till 31 maj 2015. Ombord på Silja Symphony visas Saturday Night Fever där vi får följa Tony Manero i sin jakt på ett liv i rampljuset och en kamp mellan drömmar, hopp och förtvivlan. På Silja Serenade visas FAME som handlar om 80-talets New York och ett gäng elever och lärare som alla har en gemensam dröm – berömmelse.

En kommentar på “West End – musikaler på Silja Line

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier