Frukostalternativ på MSC Fantasia

Snygg inredning på Zanzibar. Foto: Heidi Rovén.

Våra frukostar på MSC Fantasia åt vi på restaurang Red Velvet eller buffé Zanzibar. Vi föredrog egentligen à la carte-restaurangen Red Velvet men det var inte alltid vi hann dit då de stänger kl 9. De gånger vi var där kunde vi välja mellan att beställa frukost à la carte eller plocka själv från en buffé.

På Red Velvet är det betydligt lugnare än i buffén och därför behagligare. I buffén blir det mycket spring och hög ljudnivå. Zanzibar passar när man är vill ha frukosten avklarad snabbt, är på väg av fartyget för en utflykt eller då man sovit sig förbi möjligheten att äta på Red Velvet.

Ytterligare ett frukostalternativ är att beställa frukost till hytten via roomservice. Då kryssar man för det man vill äta på en lapp som finns i hytten och hänger denna på utsidan av hyttdörren. Utbudet är förstås mer begränsat än det man kan välja på i restaurangerna men det kan vara mysigt att sitta på exempelvis sin balkong och dricka sitt kaffe i lugn och ro. Vi som kryssar med barn tyckte dock det var mer praktiskt att äta frukost på restaurang.

Oavsett alternativ fanns det mesta man kan önska att välja på, som exempelvis;

  • äggröra och olika slags omeletter,
  • kallskuret och olika ostar,
  • yoghurt, mjölk och flingor (tråkiga sorter dock),
  • bröd och bakverk (croissanterna var suveräna),
  • frukt och juice (färskpressad juice kostar extra),
  • kaffe och te.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier