Missa inte Red Velvet på MSC Fantasia

A la carte-restaurangen Red Velvet används både till frukost, lunch och middag. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

När man kryssar med MSC Fantasia har man två lunchalternativ; antingen bufférestaurangen Zanzibar eller à la carte-restaurangen Red Velvet. Zanzibar är ganska slamrig och högljudd, ändå åt vi oftast där för att vi inte hann till Red Velvet i tid.

Lätt att missa Red Velvet

Red Velvet har öppet för lunch mellan klockan 12-14 och vi åt ofta så sen frukost eller spenderade så många timmar iland att det inte passade. Efter alltför många – i och för sig goda – pizzaluncher på buffén, ansträngde vi oss dock för att hinna till à la carte-lunchen.

Ett tips är att äta lite mindre av frukosten om man vaknar sent så att man orkar äta lunch före klockan 14, och att gå av tidigt på destinationen för att hinna tillbaka. Annars missar man restaurangen Red Velvet helt då den bara är öppen för alla till lunchen. Middagstid är den främst för gäster i hyttkategorin Aurea Spa.

Goda lunchrätter

Heidi njuter bläckfisk på MSC Fantasia! Foto: K. Scheiderbauer.

Som jag redan nämnt var ibland rätterna på à la carte-lunchen till och med bättre än de som fanns att välja på till middagen.

Förrätten friterade räkor och bläckfiskringar med citron och en passande vitlökssås till blev jag exempelvis ”tvungen” att beställa in en omgång till av, så god var den! 😉

En annan höjdare var fisk med mandeltäcke som serverades till lunch en dag och som slog kvällarnas fiskrätter med god marginal.

Med det sagt: missa alltså inte att besöka Red Velvet ombord som både bjuder på bra mat och atmosfär!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier