Dags att lämna julmarknaden för ett varmt lunchställe! Foto: Heidi Rovén. Att hitta ett bra lunchställe när man är på dagsbesök under en kryssning brukar vara något vi ofta slarvar...
A la carte-restaurangen Red Velvet används både till frukost, lunch och middag. Foto: Kristofer Scheiderbauer. När man kryssar med MSC Fantasia har man två lunchalternativ; antingen bufférestaurangen Zanzibar eller à la carte-restaurangen...
Måltiderna är en höjdpunkt när man kryssar, från frukost till middag. Känslan av att göra sig i ordning och gå iväg till kvällens middag är alltid speciell. I detta inlägg...
Varje gång jag har gått förbi Frank's har jag sneglat längtande och nyfiket. Det har sett kul ut, färgglatt, spännande. Igår var det dags för ett test även om det...
Salladsbuffén på Solarium Bistro. Foto: Heidi Rovén. Oftast när man checkar in på sitt kryssningsfartyg är det runt lunchtid. Kanske kommer man direkt från flyget, inte sällan knorrar magen. Så...
Vi klev ombord på Trollfjord utan några särskilda förväntningar och är glatt överraskade. Till lunch bjöds det på en dignande buffé med sallader av olika slag, grönsaker i många former,...
På förmiddagen la vi till i det nordnorska lilla samhället Honningsvåg. Det är det nordligaste stoppet på Hurtigrutens karta, och härifrån kan man följa med på en utflykt till Nordkap,...
Igår åt jag italienskt i Värtahamnen på Silja Serenades nya restaurang Tavolàta, idag ska jag äta brasilianskt vid Stadsgårdskajen på Mariella! Det är dags att gästa Viking Line för en...