Bastubad och andra tester på Silja Symphony

IMG_20160402_162405_1

När vi kom tillbaka till fartyget gick jag och äldste sonen Isac till bad- och bastuavdelningen. Jag har ju varit gravid nyligen så det där med bastubad (vilket jag ääälskar) har jag legat lågt med väldigt länge. Oj så jag saknat det men tyvärr blev det ju inte någon långsittning nu heller, snarare två minuter innan sonen tyckte det var för varmt… 🙂

I alla fall. Avdelningen är fräsch även om bad och bastu på Östersjön alltid drar det öldrickande klientelet, särskilt på helger… I omklädningsrummen finns i alla fall en fin torrbastu och ute i badavdelningen finns en härlig ångbastu som doftar eucalyptus. Sååå skön!

Det finns också tre stora bubbelpooler med ledbelysning över som skiftar i färg, extra effektfullt blir detta ljus förstås när det skymmer men bästa havsutsikten har man dagtid genom de stora glasfönstren så det är bara att välja!

_MG_2788_1

Plus för att de bytt ut den pyttelilla och farliga barnpoolen och kanan de hade precis i början, nu har de satt in en rejälare variant som sonen åkte i minst 20-30 gånger tror jag och tyckte var väldigt kul :-).

Andra nyheter vi fick en chans att se och testa på denna vår kryssning med Silja Symphony i helgen var bland annat den nyrenoverade puben, sushirestaurangen Sushi & Co och nya väskbutiken Step & Shine.

Puben hade fått ett fräschare och mer modernt utseende som många tycktes gilla; det var fullt! Lite industriellt, rutigt golv, luftigare än vad jag minns att det var innan…

Sushirestaurangen har jag suktat efter att få testa länge, den är läckert inredd tycker jag och det är kul att se på när de gör i ordning sushin. Dessutom har de valt passande drycker till, bland annat ett riesling som heter Kung Fu som också går att köpa i taxfreen. Testade den dock inte så kan inte säga om jag tycker den var bra.

symphony sushi

Sushin testade jag däremot och den var helt suverän! Väääldigt god smak kombinerat med vacker uppläggning med fina små detaljer och dekorationer. Bästa betyg!

Nya sko- och väskbutiken Step & Shine var jag måttlig imponerad av dock. Då hittade jag bättre shopping i Fashion-butiken, elektronik-butiken och taxfreebutiken. Där köpte jag flera saker! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier