Dagens tips: Håll koll på Seafun TV-sidan

Halloj! Ni glömmer väl inte bort vår flik ”Seafun TV”? Här hittar ni alla våra YouTube-klipp, även om det bästa såklart är att gå in och prenumerera på kanalen direkt på YouTube.

För närvarande finns 38 klipp och filmer, så det är bara att bänka sig med popcornskålen. 😉 Planen är att lägga mer tid på film framöver, så kom gärna med synpunkter och tips, inte minst på vad ni vill se mer av?

Är det interiörer och utbud som är mest intressant eller vill ni att vi berättar mer om våra upplevelser även i filmerna (”tyckandet” har vi ju annars lagt mest här på sajten)?

Nyaste filmen; med familjen på MSC Seaview

Nyaste filmen är som ni ser om MSC Seaview, ett fartyg vi verkligen gillade! Jag har skrivit sex berättande inlägg om MSC Seaview här tidigare samt lagt upp en liten minifilm på Instagram (gå gärna in och följ Seafun där så ni hänger med på allt som sker).

Detta MSC Cruises-fartyg är byggt 2017 och har kapacitet för drygt 4100 passagerare (med två i varje hytt). Fartyget tillhör Seaside-klassen och har massor av roliga aktiviteter ombord, från pooler och Forest Aquaventure Park (en vattenpark med pooler, vattenrutschkanor och äventyrsklättring i nät) till bowling, 4D-bio, zipline, bollplan och fina barnklubbar (de för mindre barn har dessutom hela rum med Lego).

Tar med familjen på MSC Seaview - häng med när vi testar aktiviteterna ombord

Ombord finns också spa, gym, 19 barer och lounger. Flera restauranger samt en glittrande teater och maffigt atrium med LED-vägg som också används för presentationer och uppträdanden. Längs Waterfront Boardwalk kan man inte bara gå för att insupa närheten till havet utan också äta sin middag. Självklart måste man ta sig ut på ”Suckarnas bro” också, glasbron över havet!    

Det var en otroligt lyckad kryssning på många sätt och jag blev väldigt förtjust i fartygsklassen. Det var inte sista gången jag kryssade med ett Seaside-fartyg, det är ett som är säkert. 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier