Ni minns kanske att jag skrev för några veckor sedan om att jag var ombord på Birka för att testa deras julbord. Sedan följde kryssningar med de andra Östersjörederierna slag i slag och jag åkte dessutom på en rejäl influensa vilket gjort att jag varit helt ”borta ur leken” här ett bra tag.

Nu är jag på benen igen, nätt och jämnt… så jag tänkte försöka skriva ett par rapporter om allt jag upplevde till havs där under ett par intensiva dagar. Inte minst vill jag återkomma till detta med julborden, för i helgen är det ju första advent! Helt otroligt vad snabbt det går. Och många av er kära läsare är kanske nyfikna på hur julborden till havs står sig? Vi har testat och ni ska få veta!

Här är bara lite korta och praktiskt fakta först för den som vill ut och julbordskryssa:

Birka Cruises: Här serveras julbordet till och med den 22 december. Kryssning med hytt och julbord inklusive dryck kostar från 455 kronor.

Viking Line: Serverar julbord fram till den 26 december. Kryssning med hytt och julbord inklusive dryck kostar från 455 kronor (dagskryssning med julbord kan man boka från 307 kronor).

Tallink Silja: Här serverar man julbord till och med den 26 december på linjerna mot Helsingfors och Åbo. Mot Tallinn och Riga finns julbord framdukat till och med 30 december (mot Estland och Lettland serveras julborden exklusive dryck). En julbordskryssning med Tallink Silja är betydligt billigare; kryssning med hytt och julbord finns att boka från 345 kronor.

Mer om mina smakupplevelser i kommande inlägg!

2 kommentarer på “Testa en julbordskryssning

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier