Ny film om maten på Viking Lines m/s Gabriella

I filmen får du bland annat vara med om när jag provar den lyxiga skaldjurstallriken på Bistrotek på Viking Gabriella! (Foto: Kristofer Scheiderbauer).

Idag har jag varit ombord på Viking Lines fartyg Gabriella och provsmakat av den nya buffén, skapad i samarbete med Svenska kocklandslaget! Det var mycket trevligt och smakmässigt tillfredsställande.

Ny film från Seafun

Jag kommer att berätta mer om det helt snart (jag hoppas få tid att skriva om det ikväll), men först tänkte jag bjuda er på en ny film från oss där vi presenterar restaurangutbudet på just Gabriella!

Vi var ju iväg tidigare i år och kryssade med fartyget till Helsingfors, och passade då på att filma våra kulinariska upplevelser. Detta har vi nu klippt ihop till en film som ger ett intryck av vad som finns att vänta ombord.

Matutbudet ombord presenteras

När Gabriella senast renoverades fick hon en hel ”gågata” eller restaurangarkad som jag kallar det, med hela fem matställen att välja på samt flera fina barer. Pub och café finns också.

I filmen har vi med intryck från både Grill, Food garden (inte ny), Bistrotek, No name och baren Livingroom. Och som sagt, strax ska ni få veta allt om hur de nya rätterna smakar i Viking Buffet…

Tills dess, trevlig titt! Har ni kryssat med Viking Gabriella förresten och vad tyckte ni i så fall om maten ombord?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier