Spara 35 procent på kryssningar med Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har nyligen presenterat sitt kryssningsprogram för sommaren 2024 – och det firar de med 35% i rabatt på kryssningar som bokas fram till den 9 december!

Rederiet öppnar flera nya rutter och det nya programmet blir det största i företagets historia. Bland nyheterna finns Sendai (Ishinomaki) i Japan, Dutch Harbor i Alaska och La Romana i Dominikanska republiken.

Jag har kryssat med det här rederiet många gånger och är alltid lika nöjd. Servicen brukar vara jättebra, mat och drinkar likaså och barnen (mamma också ;-)) har haft riktigt kul i deras olika vattenrutschkanor och poolområden!

Jag gillar att det inte finns formell klädkod, det känns verkligen som semester att slippa leta i dagsprogrammet hur man ska klä sig, och detta med att man går och äter när man känner för det istället för att man måste anpassa sig efter en viss sittning känns mycket lyxigare.  

Erbjudande till 9/12-21

Dessutom är miljöerna snygga och ofta känns de nästan skandinaviska i sin ljusa fräscha framtoning. Det är i alla fall så jag ofta tänkt på de nya fartygen; att detta måste ju passa det nordiska sinnet som hand i handsken.

Oavsett om du känner till dem eller inte kan det alltså vara värt att ha koll på att man nu kan boka med en 35-procentig rabatt. Tänk dock snabbt för det gäller bara fram till den 9 december 2021…

Erbjudandet gäller alla kryssningar och paket med flyg och kryssning. För 99 euro kan man lägga till ett uppgraderingspaket ”Free at Sea” för 99 euro per person för en kryssning med sju nätter (på hemsidan står det att ”all upgrades” ingår.

Läs mer på deras hemsida eller kontakta Seafuns samarbetspartner – kryssningsresebyrån Go Cruising för frågor och bokning.

2 kommentarer på “Spara 35 procent på kryssningar med Norwegian Cruise Line

    1. Jag läste ett pressmeddelande, hittade rabatten där och tänkte att det alltid kunde var ett bra tips till någon.
      Om det du skriver stämmer har NCL inte varit ärliga/tydliga i sin kommunikation. Där framgick det som att det var
      ett nytt erbjudande från 16/11.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier