Tallinn – mest budgetvänliga destinationen 2018

Samma fartyg fast annat år: Tallink-fartyget Victorias soliga utedäck som jag även hoppas kunna njuta av idag! Foto: Heidi Rovén.

Jag bara tittar in för att hälsa er alla en trevlig fredag och helg!

Vädret fullkomligt strålar och att bara vara hemma är inte alls fy skam i dessa tider. Samtidigt sörjer jag lite att jag inte befinner mig i Italien just nu och är med på invigningen av MSC Seaview, men tack vare det kunde jag vara med på skolavslutning för äldste sonen idag. Det var nog den härligaste avslutning jag varit med om!

Turligt nog bär det ändå av till havs för mig snart då jag ska ut på Östersjön för en kommande artikel. Kul med fint väder och framför mig har jag ett härligt program i Tallinn som är staden jag ska besöka!

Lonely planet har nyligen utsett Tallinn till den mest budgetvänliga destinationen under 2018 och de firar ju också sina 100 år av självständighet i år, så det finns alla anledning att göra ett besök i staden. Själv tycker jag den har lite av varje; gott om trendiga krogar och barer till bra priser, shopping, historia och mysig atmosfär. Funkar sommar som vinter!

Om bara några timmar checkar jag in på Tallinks fartyg Victoria, vill ni hänga med virtuellt så spana in mitt instagramkonto @seafun.SE!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier