Jag på Birka i höstas. Foto: Marlene Rindå Jikita. Stort och smått, högt och lågt. Från privatöar och fartyg ner till detaljer, så får alla sitt och det blir variation...
Birka Stockholm är det enda av "våra" kryssningsfartyg på Östersjön som inte har bildäck utan alltså enbart satsar på nöjeskryssningar. Foto: Heidi Rovén. Kryssningsåret har sina högtider precis som den...
Mums, skaldjur en masse...så fräscht, så gott! Foto: Heidi Rovén. Hösttid är skördetid brukar det ju heta men också skaldjurstid. Och är det något vi gillar här på Seafun-redaktionen så...
Skaldjursplatå på Happy Lobster, Galaxy. Foto: Heidi Rovén. För några helger sedan åkte vi till Åbo med Galaxy som ni kanske minns och testade skaldjursplatån ombord. Nu är nämligen skaldjurssäsongen...
Hurtigruten har ett nytt matprojekt som går under namnet Norway’s Coastal Kitchen. Menyerna har utvecklats med ingredienser och teman som speglar de vatten och områden som fartygen seglar igenom. Som...