Eckerölinjens fartyg m/s Eckerö. Foto: Heidi Rovén. Igår gjorde vi en dagsutflykt till Åland vilket är fullt möjligt om man tar sig över med snabba Eckerölinjen. Bara färden upp till...
Mariellas restaurangchef, Pekka Rajala, presenterar meny och viner för oss inbjudna på Matka-resan förra veckan. Foto: Heidi Rovén. I cirka en månad till kan man njuta av en temameny hos...
Jag skrev just på instagram att ”tänk att det kan vara en bra grej att överge paradiset”…för det är ju just vad Birka har gjort med den nya stilen på...
Kökschef Markus Nordin i förgrunden som lägger upp oxfilé till gästerna. Foto: Kristofer Scheiderbauer. På denna flerdygnskryssning till Höga Kusten med Birka ingick förutom frukostar och en brunch, även tre...
Lördagens middag på Silja Symphony åt vi på Happy Lobster. Valet av restaurang var enkelt; Tavolata hade vi ju redan testat, El Capitan kände vi inte för eftersom vi hade...
I förrgår var jag ombord på Viking Gabriella ett par timmar och testade då bland annat tre rätter ur nya menyn Pure Nordic Tastes som jag tidigare skrivit om här...